Bonbon workshop 11 april
€70,00
Deze lekkerste bonbons van Enkhuizen maken? Dat gaan wij jouw leren.
Tijdens de circa 3 uur durende workshop onder begeleiding van een top chocolatier, leren wij jouw alle basis technieken van bonbons maken.
We starten de workshop om 18:00 uur.
Wij beginnen met ontvangst, kennismaken, uitleg over chocolade, om vervolgens zelf aan de slag te gaan. De bonbons gaan wij mooi kleuren, mouleren (schelpje maken), ganache maken, bonbons vullen en dichtmaken. Tijdens de workshop wordt er voor koffie, thee, water gezorgd, uiteraard is er ook genoeg te proeven.
Let op! Tijdens de workshop zullen we 3 uur staand werken. Is dit voor jou niet mogelijk? Dan kun je de workshop ook zittend volgen. Laat dit weten bij bestelnotities, we beschikken over beperkte faciliteiten.
Aan het einde van de workshop krijg je een heerlijke doos vol 25 eigen creaties bonbons mee naar huis met een waarde van
€ 25,95
Liever een andere datum of een besloten workshop inplannen? Laat het ons weten via info@patisserie-aurelie.nl
Adres Traanbok 2W, Enkhuizen
Kosteloos afmelden kan tot 3 dagen van tevoren, daarna zijn wij genoodzaakt 50% van de workshop kosten in rekening te brengen.
Minimale groepsgrote is 6 personen, bij minder aanmelding zijn wij genoodzaakt de workshop te annuleren (dit laten wij 3 dagen van tevoren weten).
Slechts 10 resterend op voorraad
Bezorgen, verzenden en afhalen
Bezorgen
Woont u in de omgeving van Enkhuizen (straal van 15km) en is het totaalbedrag van uw bestelling 35 euro of meer, dan kunt u kiezen voor gratis bezorging. Deze bezorging vindt dagelijks plaats op vaste momenten. Bent u bij de bezorging niet thuis, dan verwachten we dat u de bestelling alsnog zelf komt afhalen bij onze vestiging aan de Traanbok 2W in Enkhuizen.
Verzenden
Wij kunnen helaas niet alle producten verzenden. Bij de producten waarbij verzenden niet mogelijk is, staat duidelijk vermeld dat het product enkel af te halen is.
Bewaaradvies
Bewaaradvies voor Truffels en Bonbons
Ons advies is om bonbons en truffels verpakt en op een donkere, droge plek te bewaren (12-20 oC). Slagroomtruffels dient u gekoeld te bewaren (2-7 oC). Maximaal 14 dagen houdbaar.
Bewaaradvies voor Macarons
Ons advies is om macarons verpakt en gekoeld te bewaren (2-7 oC). Maximaal 5 dagen houdbaar.
Bewaaradvies voor Taart en Gebak
Ons advies is om gebak verpakt en gekoeld te bewaren (2-7 oC). Maximaal 1 dag houdbaar.
Ambachtelijke patisserie en chocolaterie uit Enkhuizen
Aurélie staat bekend om de verassende smaakcombinaties van haar producten. Alle producten worden in Enkhuizen bereid onderleiding van sterrenpatissier Jordy van Ettinger.
Met ruim tien jaar ervaring als chef patissier in diverse met Michelin sterren bekroonde restaurants en na het volgen van diverse cursussen bij gerenommeerde patissiers heeft Jordy zich ontpopt tot één van de besten in zijn vak.
Opgedane kennis deelt hij als gastdocent op diverse scholen en geeft hij demo’s en trainingen aan professionals of hobbyisten. Ook werkt hij nauw samen met innovatieve bedrijven om voorop te lopen met de nieuwste producten en technieken.
Allergenen informatie:
Al onze producten bevatten lactose en kunnen sporen bevatten van noten en gluten.
Dát is de kwaliteit van Aurélie
Uitmuntende ingrediënten
Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit en onweerstaanbaar eindresultaat te garanderen.
Unieke smaakcombinaties
Bij Aurélie creëeren we een wereld van unieke smaakcombinaties, waar traditionele lekkernijen een opwindende twist krijgen.
Ambachtelijke bereiding
Onze producten worden met vakmanschap en zorg bereid. Deze passie voor het ambacht proef je terug in elk gebak en chocolaatje.
Wat anderen over ons zeggen…
Perfect patisserie, snelle service en vriendelijke mensen. De eigenaar heeft een jarenlange ervaring in de top van de Nederlandse horeca en patisserie dus de kwaliteit is 100% gewaarborgd. Zeker de moeite van een bezoek en bestelling waard!
Jeroen de Zeeuw
Tevreden klant
De bonbons van Aurélie zijn een lust voor het oog en minstens zo verfijnd qua smaak. Dat kan ook bijna niet anders met zo’n bevlogen patissier als Jordy. De wijze waarop hij over zijn producten praat, met passie en zichtbaar enthousiasme, geeft nog een extra dimensie aan de smaak. Genieten met een hoofdletter G.
Lauren Visser
Tevreden klant
Een patissier met passie! Dat proef en zie je. Het is dan ook vaak te mooi om op te eten! Heerlijke, mooie bonbons en kakelverse macarons. Een mooi assortiment met nog veel meer lekkers. Zeker een ritje waard naar de Traanbok in Enkhuizen.
Linda Bos
Tevreden klant