De bruidstaart van je dromen

Maak van jullie dag een zoete herinnering

Binnenkort een bruiloft? Onze bruidstaarten zijn een kunstwerk op zich, op maat gemaakt om de unieke stijl en smaak van elk bruidspaar te weerspiegelen. Met oog voor detail en een passie voor smaak creëren we prachtige, handgemaakte taarten die passen bij de visie van elke bruid en bruidegom. Van elegante en tijdloze ontwerpen tot gedurfde, eigentijdse creaties, elke taart vertelt een persoonlijk verhaal. Onze ervaren bakkers en ontwerpers staan klaar om te luisteren naar uw wensen en ideeën, om zo een bruidstaart te creëren die de kers op de taart is van uw speciale dag. Laat ons u helpen om deze bijzondere gebeurtenis onvergetelijk te maken, één heerlijke hap tegelijk.

Bruiloft? Ontdek de bruidstaarten van Aurélie in Enkhuizen

Je trouwt maar één keer

Nou ja, in de meeste gevallen. Aurélie in Enkhuizen staat bekend om haar exceptionele bruidstaarten, ongeëvenaarde vakmanschap en buitengewone klantenservice. Elke bruidstaart die bij Aurélie wordt gemaakt, is een creatie op maat, doordrenkt met liefde, precisie en creativiteit. Na een kennismaking waarin wij al uw wensen bespreken toveren wij uw dromen om in een verrukkelijke realiteit.

Macarontoren als alternatief

Aurélie begrijpt het belang van de bijzondere dag die uw bruiloft is. Wilt u uw gasten verrassen met iets bijzonders? Denk dan eens aan onze unieke macarontoren. Onze macarons worden handgemaakt en kunnen gevuld worden met verschillende smaakcombinaties en eventueel in verschillende kleuren. De keus is aan u. Onze macarontoren ziet er niet alleen visueel verbluffend uit maar is ook een smaaksensatie die uw gasten lang zullen blijven heugen.

Bekijk hier de Macarontoren in het echt

Macaron toren Enkhuizen - Patisserie Aurélie

Wij maken voor jullie een kunstwerk van smaak en elegantie om de liefde te vieren

LonnekeArtsPhotography 31 scaled

Sweet table: het totaalplaatje

Bij Patisserie Aurélie geloven we in het creëren van onvergetelijke momenten. Onze Sweet Table ademt dan ook liefde en zorg, met een oogstrelende presentatie en een scala aan smaken die harmonieus samenkomen. Of het nu gaat om een intieme bruiloft of een grootschalig feest, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is. We helpen u graag om deze bijzondere dag te transformeren in een zoete herinnering die voor altijd gekoesterd zal worden.

Bekijk hier de sweet table in het echt

Wat anderen over ons zeggen…

Perfect patisserie, snelle service en vriendelijke mensen. De eigenaar heeft een jarenlange ervaring in de top van de Nederlandse horeca en patisserie dus de kwaliteit is 100% gewaarborgd. Zeker de moeite van een bezoek en bestelling waard!

Jeroen de Zeeuw

Tevreden klant

De bonbons van Aurélie zijn een lust voor het oog en minstens zo verfijnd qua smaak. Dat kan ook bijna niet anders met zo’n bevlogen patissier als Jordy. De wijze waarop hij over zijn producten praat, met passie en zichtbaar enthousiasme, geeft nog een extra dimensie aan de smaak. Genieten met een hoofdletter G.

Lauren Visser

Tevreden klant

Een patissier met passie! Dat proef en zie je. Het is dan ook vaak te mooi om op te eten! Heerlijke, mooie bonbons en kakelverse macarons. Een mooi assortiment met nog veel meer lekkers. Zeker een ritje waard naar de Traanbok in Enkhuizen.

Linda Bos

Tevreden klant