Chef-patissier Jordy van Ettinger

Ervaren Sterrenpatissier en chocolatier

Maak kennis met de chef patissier van Aurélie

Met ruim tien jaar ervaring als chef patissier in diverse met michelinsterren bekroonde restaurants en na het volgen van diverse cursussen bij gerenommeerde patissiers heeft Jordy zich ontpopt tot één van de besten in zijn vak.

Opgedane kennis deelt hij als gastdocent op diverse scholen en geeft hij demo’s en trainingen aan professionals of hobbyisten. Ook werkt hij nauw samen met innovatieve bedrijven om voorop te lopen met de nieuwste producten en technieken.

Zowel nationaal als internationaal heeft hij zijn naam doen luiden. Als toenmalig lid van het ‘Culinary Team The Netherlands’ nam hij deel aan internationale olympiades. Ook was hij te zien als gastjury bij het tv-programma ‘Masterchef Nederland’ en de gerenommeerde Duitse tv-show ‘Kitchen Impossible’.

Herkenbare smaken staan centraal in zijn creaties, maar worden in veelvoud gecombineerd met een spannende twist.

Jordy van Ettinger - Eigenaar Aurelie (Over Aurelie pagina)

Favoriete smaakcombinatie:
Passievrucht- Rode Biet- Jasmijn- Yoghurt

Dát is de kwaliteit van Aurélie

Uitmuntende ingrediënten

Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit en onweerstaanbaar eindresultaat te garanderen.

Unieke smaakcombinaties

Bij Aurélie creëeren we een wereld van unieke smaakcombinaties, waar traditionele lekkernijen een opwindende twist krijgen.

Ambachtelijke bereiding

Onze producten worden met vakmanschap en zorg bereid. Deze passie voor het ambacht proef je terug in elk gebak en chocolaatje.

Aurélie komt van
het Latijnse woord ‘Aureus’
dat ‘Goud’ betekent

Aurélie komt van het Latijnse woord ‘Aureus’ dat ‘Goud’ betekent

Wat anderen over ons zeggen…

Perfect patisserie, snelle service en vriendelijke mensen. De eigenaar heeft een jarenlange ervaring in de top van de Nederlandse horeca en patisserie dus de kwaliteit is 100% gewaarborgd. Zeker de moeite van een bezoek en bestelling waard!

Jeroen de Zeeuw

Tevreden klant

De bonbons van Aurélie zijn een lust voor het oog en minstens zo verfijnd qua smaak. Dat kan ook bijna niet anders met zo’n bevlogen patissier als Jordy. De wijze waarop hij over zijn producten praat, met passie en zichtbaar enthousiasme, geeft nog een extra dimensie aan de smaak. Genieten met een hoofdletter G.

Lauren Visser

Tevreden klant

Een patissier met passie! Dat proef en zie je. Het is dan ook vaak te mooi om op te eten! Heerlijke, mooie bonbons en kakelverse macarons. Een mooi assortiment met nog veel meer lekkers. Zeker een ritje waard naar de Traanbok in Enkhuizen.

Linda Bos

Tevreden klant

Taart op maat? We denken graag met u mee…