Desserts om van te dromen
Ontdek de mogelijkheden van onze dessertontwikkeling
Met ruim tien jaar ervaring als chef patissier in diverse met michelinsterren bekroonde restaurants en na het volgen van diverse cursussen bij gerenommeerde patissiers heeft Jordy zich ontpopt tot één van de besten in zijn vak.
Zowel nationaal als internationaal heeft hij zijn naam doen luiden. Als toenmalig lid van het ‘Culinary Team The Netherlands’ nam hij deel aan internationale olympiades. Ook was hij te zien als gastjury bij het tv-programma ‘Masterchef Nederland’ en de gerenommeerde Duitse tv-show ‘Kitchen Impossible’.
Dessertontwikkeling
Onze expertise, jouw persoonlijke dessert.
Met onze ervaring en deskundigheid helpen wij jou bij het ontwikkelen van desserts op elk gewenst niveau. Innovatieve creaties, uitgebalanceerde recepturen en persoonlijke assistentie speciaal op maat gemaakt.
- Exclusief dessert in stijl van uw bedrijf
- Digitale recepturen en bereidingswijzen
- Persoonlijke begeleiding tijdens m.e.p. en service
- Allergenenlijst en foodcost
- Bevoorrading decoraties (optioneel)
- Online inspiratie en consultancy
- Tevredenheidsgarantie
Voor meer informatie mail naar info@patisserie-aurelie.nl
Toch liever pasklare desserts? Scroll even mee naar beneden..
Dát is de kwaliteit van Aurélie
Uitmuntende ingrediënten
Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit en onweerstaanbaar eindresultaat te garanderen.
Unieke smaakcombinaties
Bij Aurélie creëeren we een wereld van unieke smaakcombinaties, waar traditionele lekkernijen een opwindende twist krijgen.
Ambachtelijke bereiding
Onze producten worden met vakmanschap en zorg bereid. Deze passie voor het ambacht proef je terug in elk gebak en chocolaatje.
Dessert pasklaar
Een exclusief top dessert geheel in stijl van jouw restaurant, pasklaar aangeleverd.
Het enige wat rest is de finishing touch.
- Diverse componenten voor dessert op bord
- Omschrijving dessert inclusief allergenen
- Online inspiratie en consultancy
- Bevoorrading decoraties (optioneel)