De fijne kneepjes van het vak.

WIJ LEREN ZE U TIJDENS een 1 op 1 cursus

Wilt u tot in detail de fijne kneepjes van ons vak leren? Dan nemen wij u graag mee in de wereld van de patisserie. Tijdens iedere cursus wordt u na een korte introductie 1 op 1 begeleid door een professional. Hierbij kunt u een keuze maken uit verschillende producten die we samen gaan creëren! U leert alle benodigde technieken en maakt kennis met onze unieke recepten. Uw eigen kunstwerkjes from scratch! Van chocolade tot bonbon, van amandelmeel tot macaron. Uiteraard mag u uw creaties mee naar huis nemen.

*Bonbon workshop voor particulieren vind u in de webshop*
gecrop2

Bonbons voor professionals

Moeilijkheidsgraad

Prijs op aanvraag

Duur van de cursus: circa 4 uur

Wij leren u alle gevorderde technieken omtrent het maken van bonbons.

Drie uitgebalanceerde basis recepturen, die je eenvoudig kan omtoveren tot een eigen creatie.

Daarnaast leer je de nieuwste technieken op het gebied van airbrushen.

Deze cursus is geschikt
voor 1 tot 3 personen

54 lvffood.com 1686 44 20211214

Luxe taarten en gebak

Moeilijkheidsgraad

Prijs op aanvraag

Duur van de cursus: circa 5 uur

Van een smeuïge cremeux tot een zalvige namelaka of een heerlijke fluffy mousse..

Wij gaan samen de mooiste taarten en gebakjes creëren from scratch.

Werk met de mooiste recepturen, decoreer naar eigen creativiteit en verras.

Deze cursus is geschikt
voor 1 tot 3 personen
FB IMG 1491428816446

Dessert op bord
plate like a pro

Moeilijkheidsgraad

Prijs op aanvraag

Duur van de cursus: circa 6 uur

Til jouw patisserie skills naar een hoger level. Begin bij de basis van een uitgebalanceerd dessert en leer de kunst van het dresseren. Of ben jij toe aan een gevorderd stadium?

Van suikerblazen tot de klassiek franse basis.. Wij leren jou alles wat je moet weten voor de mooiste en lekkerste desserts op bord.

Deze cursus is geschikt
voor 1 tot 3 personen
IMG 20180330 WA0001

Friandises

Moeilijkheidsgraad

Prijs op aanvraag

Duur van de cursus: circa 4 uur

Leer diverse lekkernijen voor bij de koffie maken, zoals bijvoorbeeld Madeleines, Macarons, Cannelles Bordeaux, Choux of enkele andere klassiekers.

Verras jij jouw gasten met een scala aan lekkernijen uit de klassiek franse keuken?

Deze cursus is geschikt
voor 1 tot 3 personen
toetje

Ijsbereidingen

Moeilijkheidsgraad

Prijs op aanvraag

Duur van de cusus: ca. 3uur

Van granité tot semi-fredo of parfait
Van soft-ice tot sorbet of roomijs?

Stap voor stap doorlopen we diverse ijsbereidingen.

Of je nu werkt met een Paco-jet, Carpigiani of sorbetiere? Voor elke bereiding hebben wij gebalanceerde recepturen.

Deze cursus is geschikt
voor 1 tot 3 personen

Cursus op maat

Wij zullen de cursus geheel afstemmen op uw wensen. Ook uitgebreide cursussen bestaande uit meerdere dagen behoren tot de mogelijkheden. De groepsgrote van een cursus bestaat uit 1 tot en met 3 personen. Prijzen zijn verschillend per sessie, afhankelijk van uw wensen.

Neem voor informatie contact op.

Bel naar: 06 51 10 58 05
Mail naar: info@patisserie-aurelie.nl

Of gebruik het contactformulier.

Dát is de kwaliteit van Aurélie

Uitmuntende ingrediënten

Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit en onweerstaanbaar eindresultaat te garanderen.

Unieke smaakcombinaties

Bij Aurélie creëeren we een wereld van unieke smaakcombinaties, waar traditionele lekkernijen een opwindende twist krijgen.

Ambachtelijke bereiding

Onze producten worden met vakmanschap en zorg bereid. Deze passie voor het ambacht proef je terug in elk gebak en chocolaatje.

Wees welkom bij de lekkerste workshops van Westfriesland

Wat anderen over ons zeggen…

Perfect patisserie, snelle service en vriendelijke mensen. De eigenaar heeft een jarenlange ervaring in de top van de Nederlandse horeca en patisserie dus de kwaliteit is 100% gewaarborgd. Zeker de moeite van een bezoek en bestelling waard!

Jeroen de Zeeuw

Tevreden klant

De bonbons van Aurélie zijn een lust voor het oog en minstens zo verfijnd qua smaak. Dat kan ook bijna niet anders met zo’n bevlogen patissier als Jordy. De wijze waarop hij over zijn producten praat, met passie en zichtbaar enthousiasme, geeft nog een extra dimensie aan de smaak. Genieten met een hoofdletter G.

Lauren Visser

Tevreden klant

Een patissier met passie! Dat proef en zie je. Het is dan ook vaak te mooi om op te eten! Heerlijke, mooie bonbons en kakelverse macarons. Een mooi assortiment met nog veel meer lekkers. Zeker een ritje waard naar de Traanbok in Enkhuizen.

Linda Bos

Tevreden klant