Desserts om van te dromen

Ontdek de mogelijkheden van onze dessertontwikkeling

Als ervaren Fooddesigners bieden wij uw horecazaak de helpende hand omtrent dessert op bord. Wij ontwikkelen speciaal voor uw bedrijf exclusieve desserts. Ook bieden wij u de mogelijkheid voor wisselende seizoensdesserts die pasklaar zullen worden aangeleverd. Daarnaast kunnen wij ook losse componenten voor desserts leveren.

Met ruim tien jaar ervaring als chef patissier in diverse met michelinsterren bekroonde restaurants en na het volgen van diverse cursussen bij gerenommeerde patissiers heeft Jordy zich ontpopt tot één van de besten in zijn vak.

Zowel nationaal als internationaal heeft hij zijn naam doen luiden. Als toenmalig lid van het ‘Culinary Team The Netherlands’ nam hij deel aan internationale olympiades. Ook was hij te zien als gastjury bij het tv-programma ‘Masterchef Nederland’ en de gerenommeerde Duitse tv-show ‘Kitchen Impossible’.

toetje

Dessertontwikkeling

Onze expertise, jouw persoonlijke dessert.

Met onze ervaring en deskundigheid helpen wij jou bij het ontwikkelen van desserts op elk gewenst niveau. Innovatieve creaties, uitgebalanceerde recepturen en persoonlijke assistentie speciaal op maat gemaakt.

  • Exclusief dessert in stijl van uw bedrijf
  • Digitale recepturen en bereidingswijzen
  • Persoonlijke begeleiding tijdens m.e.p. en service
  • Allergenenlijst en foodcost
  • Bevoorrading decoraties (optioneel)
  • Online inspiratie en consultancy
  • Tevredenheidsgarantie

Voor meer informatie mail naar info@patisserie-aurelie.nl

Toch liever pasklare desserts? Scroll even mee naar beneden..

Dát is de kwaliteit van Aurélie

Uitmuntende ingrediënten

Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit en onweerstaanbaar eindresultaat te garanderen.

Unieke smaakcombinaties

Bij Aurélie creëeren we een wereld van unieke smaakcombinaties, waar traditionele lekkernijen een opwindende twist krijgen.

Ambachtelijke bereiding

Onze producten worden met vakmanschap en zorg bereid. Deze passie voor het ambacht proef je terug in elk gebak en chocolaatje.

Dessert pasklaar

Een exclusief top dessert geheel in stijl van jouw restaurant, pasklaar aangeleverd.

Het enige wat rest is de finishing touch.

  • Diverse componenten voor dessert op bord
  • Omschrijving dessert inclusief allergenen
  • Online inspiratie en consultancy
  • Bevoorrading decoraties (optioneel)
Dessertontwikkeling van Aurélie
Dessertontwikkeling van Aurélie

Wat anderen over ons zeggen…

Perfect patisserie, snelle service en vriendelijke mensen. De eigenaar heeft een jarenlange ervaring in de top van de Nederlandse horeca en patisserie dus de kwaliteit is 100% gewaarborgd. Zeker de moeite van een bezoek en bestelling waard!

Jeroen de Zeeuw

Tevreden klant

De bonbons van Aurélie zijn een lust voor het oog en minstens zo verfijnd qua smaak. Dat kan ook bijna niet anders met zo’n bevlogen patissier als Jordy. De wijze waarop hij over zijn producten praat, met passie en zichtbaar enthousiasme, geeft nog een extra dimensie aan de smaak. Genieten met een hoofdletter G.

Lauren Visser

Tevreden klant

Een patissier met passie! Dat proef en zie je. Het is dan ook vaak te mooi om op te eten! Heerlijke, mooie bonbons en kakelverse macarons. Een mooi assortiment met nog veel meer lekkers. Zeker een ritje waard naar de Traanbok in Enkhuizen.

Linda Bos

Tevreden klant