Horeca Bonbons
een eigen smaak bonbon, passend bij de beleving
Horeca bonbons
2 seizoenen of eigen signature?
We nodigen u uit om samen met Aurélie te ontdekken hoe onze horeca bonbons uw culinaire aanbod kunnen versterken. Wij werken met twee seizoenen, waarbij elk seizoen vijftien nieuwe smaken telt. Een culinaire mix van herkenbare smaken in veelvoud gecombineerd met een spannende twist.
Staat jouw favoriet er niet tussen? Of wil je liever een signature bonbon ontwikkelen? Neem contact op via het contactformulier.
Naast bonbons bieden wij ook divers plaatwerk aan in de vorm van boterzachte nougat de Montélimar,
romige fudges, pâte de fruit, boterkoek, brownie en veel ander lekkers. Ook maken wij héérlijke taarten zoals de Lemoncurd-meringue of de triple chocolate cake, welk worden aangeleverd in 12 punten.
Ontvangt u graag meer informatie of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.
Dát is de kwaliteit van Aurélie
Uitmuntende ingrediënten
Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit en onweerstaanbaar eindresultaat te garanderen.
Unieke smaakcombinaties
Bij Aurélie creëeren we een wereld van unieke smaakcombinaties, waar traditionele lekkernijen een opwindende twist krijgen.
Ambachtelijke bereiding
Onze producten worden met vakmanschap en zorg bereid. Deze passie voor het ambacht proef je terug in elk gebak en chocolaatje.