-
Tiramisu gebak Geniet van dit heerlijke gebakje met fluweelzachte witte chocolademousse en een subtiele hint van amaretto. De verrassing binnenin is een romige koffiecrèmeux, perfect gecombineerd met de zachte textuur van lange vingers. Een verfijnde traktatie die bij elke gelegenheid in de smaak valt. Ideaal om jezelf of anderen mee te verwennen. Laat je verleiden door deze onweerstaanbare smaakbeleving. *Dit product is NIET geschikt voor postbezorging.
-
Chocolade teddybeer Vier de komst van jullie kleine met onze unieke Gender Reveal of New Born chocolade teddybeer. Wil jij op een unieke manier het geslacht van je baby onthullen? of ben je opzoek naar een uniek kraamcadeautje? Maak deze speciale gelegenheid nog ontvergetelijker met onze heerlijke en op maat gemaakte chocolade. Deze teddybeer word gemaakt van echte Belgische melk chocolade en is royaal gevuld met o.a. hazelnoot dragees. Laat je chocolade personaliseren met een boodschap en/of datum en kies uit de kleuren bruin, blauw of roze. Noteer de gewenste naam in bestelnotities. *Dit product is geschikt voor postbezorging.
-
Chocolade damesschoen
Op zoek naar het perfecte Valentijnscadeau? Onze stijlvolle en heerlijke damesschoen van chocolade is dé manier om je liefde te laten zien. Deze betoverende schoen, gemaakt van de fijnste Belgische chocolade, is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware traktatie voor de smaakpapillen. Elke schoen is met de hand vervaardigd en gedetailleerd om het perfecte Valentijnsgeschenk te zijn. Met zijn zachte, romige chocoladesmaak en liefdevol ontwerp, zal deze schoen zeker het hart van je geliefde veroveren. De chocolade is gevuld met hazelnoot dragees. Waarom Onze Damesschoen Kiezen?- Hoogwaardige Ingrediënten: Gemaakt van de beste Belgische chocolade.
- Ambachtelijk Gemaakt: Met liefde en zorg handgemaakt.
- Perfecte Verpakking: Elegant verpakt, klaar om cadeau te geven.
-
Madagascar vanille Madagaskar staat bekend om zijn heerlijke vanille, die wordt beschoud als een van de beste ter wereld. De vanille uit Madagascar heeft een rijke, zoete smaak en een fluweel zachte textuur. Deze verse bourbon vanille is 100% biologische en heeft heerlijke dikke vette peulen van ca. 16-20 cm. Proef het verschil in kwaliteit en til jouw patisserie kunsten naar een hoger level. *Dit product is geschikt voor postbezorging.
-
Chocolade Teddybeer
Op zoek naar het perfecte Valentijnscadeau? Onze schattige en heerlijke Valentijns teddybeer van chocolade is dé manier om je liefde te laten zien. Deze betoverende teddybeer, gemaakt van de fijnste Belgische melkchocolade, is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware traktatie voor de smaakpapillen. Elke teddybeer is met de hand vervaardigd en gedetailleerd om het perfecte Valentijnsgeschenk te zijn. Met zijn zachte, romige chocoladesmaak en liefdevol ontwerp, zal deze teddybeer zeker het hart van je geliefde veroveren. De chocolade is gevuld met dragees van Hazelnoot. Waarom Onze Teddybeer Kiezen?- Hoogwaardige Ingrediënten: Gemaakt van de beste Belgische chocolade.
- Ambachtelijk Gemaakt: Met liefde en zorg handgemaakt.
- Uniek Ontwerp: Een schattige teddybeer die de liefde symboliseert.
- Perfecte Verpakking: Elegant verpakt, klaar om cadeau te geven.
-
Bonbon workshop Deze lekkerste bonbons van Enkhuizen maken? Dat gaan wij jouw leren. Tijdens de circa 3 uur durende workshop onder begeleiding van een top chocolatier, leren wij jouw alle basis technieken van bonbons maken. We starten de workshop om 13:00 uur. Wij beginnen met ontvangst, kennismaken, uitleg over chocolade, om vervolgens zelf aan de slag te gaan. De bonbons gaan wij mooi kleuren, mouleren (schelpje maken), ganache maken, bonbons vullen en dichtmaken. Tijdens de workshop wordt er voor koffie, thee, water gezorgd, uiteraard is er ook genoeg te proeven. Let op! Tijdens de workshop zullen we 3 uur staand werken. Is dit voor jou niet mogelijk? Dan kun je de workshop ook zittend volgen. Laat dit weten bij bestelnotities, we beschikken over beperkte faciliteiten. Aan het einde van de workshop krijg je een heerlijke doos vol 25 eigen creaties bonbons mee naar huis met een waarde van € 25,95 Liever een andere datum of een besloten workshop inplannen? Laat het ons weten via info@patisserie-aurelie.nl Adres Traanbok 2W, Enkhuizen Kosteloos afmelden kan tot 3 dagen van tevoren, daarna zijn wij genoodzaakt 50% van de workshop kosten in rekening te brengen. Minimale groepsgrote is 6 personen, bij minder aanmelding zijn wij genoodzaakt de workshop te annuleren (dit laten wij 3 dagen van tevoren weten).
-
Bonbon workshop Deze lekkerste bonbons van Enkhuizen maken? Dat gaan wij jouw leren. Tijdens de circa 3 uur durende workshop onder begeleiding van een top chocolatier, leren wij jouw alle basis technieken van bonbons maken. We starten de workshop om 10:30 uur. Wij beginnen met ontvangst, kennismaken, uitleg over chocolade, om vervolgens zelf aan de slag te gaan. De bonbons gaan wij mooi kleuren, mouleren (schelpje maken), ganache maken, bonbons vullen en dichtmaken. Tijdens de workshop wordt er voor koffie, thee, water gezorgd, uiteraard is er ook genoeg te proeven. Let op! Tijdens de workshop zullen we 3 uur staand werken. Is dit voor jou niet mogelijk? Dan kun je de workshop ook zittend volgen. Laat dit weten bij bestelnotities, we beschikken over beperkte faciliteiten. Aan het einde van de workshop krijg je een heerlijke doos vol 25 eigen creaties bonbons mee naar huis met een waarde van € 25,95 Liever een andere datum of een besloten workshop inplannen? Laat het ons weten via info@patisserie-aurelie.nl Adres Traanbok 2W, Enkhuizen Kosteloos afmelden kan tot 3 dagen van tevoren, daarna zijn wij genoodzaakt 50% van de workshop kosten in rekening te brengen. Minimale groepsgrote is 6 personen, bij minder aanmelding zijn wij genoodzaakt de workshop te annuleren (dit laten wij 3 dagen van tevoren weten).
-
Niet voorradigBonbon workshop Deze lekkerste bonbons van Enkhuizen maken? Dat gaan wij jouw leren. Tijdens de circa 3 uur durende workshop onder begeleiding van een top chocolatier, leren wij jouw alle basis technieken van bonbons maken. We starten de workshop om 18:00 uur. Wij beginnen met ontvangst, kennismaken, uitleg over chocolade, om vervolgens zelf aan de slag te gaan. De bonbons gaan wij mooi kleuren, mouleren (schelpje maken), ganache maken, bonbons vullen en dichtmaken. Tijdens de workshop wordt er voor koffie, thee, water gezorgd, uiteraard is er ook genoeg te proeven. Let op! Tijdens de workshop zullen we 3 uur staand werken. Is dit voor jou niet mogelijk? Dan kun je de workshop ook zittend volgen. Laat dit weten bij bestelnotities, we beschikken over beperkte faciliteiten. Aan het einde van de workshop krijg je een heerlijke doos vol 25 eigen creaties bonbons mee naar huis met een waarde van € 25,95 Liever een andere datum of een besloten workshop inplannen? Laat het ons weten via info@patisserie-aurelie.nl Adres Traanbok 2W, Enkhuizen Kosteloos afmelden kan tot 3 dagen van tevoren, daarna zijn wij genoodzaakt 50% van de workshop kosten in rekening te brengen. Minimale groepsgrote is 6 personen, bij minder aanmelding zijn wij genoodzaakt de workshop te annuleren (dit laten wij 3 dagen van tevoren weten).
-
Taarttopper molds Binnenkort zullen wij silicone molds aanbieden die wij niet meer voor ons assortiment gebruiken. wij geven onze producten graag een 2e kansje en geven jouw een mooie korting. Word een ervaren thuisbakker met onze molds
-
Taarten en gebak Molds Binnenkort zullen wij silicone molds aanbieden die wij niet meer voor ons assortiment gebruiken. wij geven onze producten graag een 2e kansje en geven jouw een mooie korting. Word een ervaren thuisbakker met onze molds
-
Niet voorradigBinnenkort zullen wij bonbonvormen aanbieden die wij niet meer voor ons assortiment gebruiken. wij geven onze producten graag een 2e kansje en geven jouw een mooie korting.
-
Niet voorradigRomige kerstreep! Onze romige kerstreep is een ware traktatie voor de feestdagen. Met de hand opgespoten en feestelijk gedecoreerd, biedt deze reep een luxe en smaakvolle ervaring die perfect is om te delen met familie en vrienden of om cadeau te geven. Waarom kiezen voor onze romige kerstreep?
- Ambachtelijk gemaakt: Elke kerstreep is met de hand opgespoten door onze chocolatiers.
- Hoogwaardige ingrediënten: We gebruiken alleen de beste Belgische chocolade voor een rijke en romige smaak.
- Feestelijke decoraties: De reep is prachtig gedecoreerd met kleurrijke en feestelijke versieringen, wat het extra speciaal maakt.