Afgestemd op uw unieke behoeftes

Ontdek de mogelijkheden van onze gepersonaliseerde patisserie

Bent u vanuit uw bedrijf of restaurant opzoek naar zakelijke patisserie met een persoonlijke touch? Onze patisserie is een kunstvorm op zich, ontworpen om uw relaties te verrassen, uw merk te versterken, of uw waardering te uiten.

Gepersonaliseerde patisserie Enkhuizen

Zakelijk zoet op maat

Wij begrijpen het belang van onderscheidend vermogen en branding in het bedrijfsleven. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw logo of speciale boodschap op onze patisserieproducten of creaties aan te brengen. Hiermee wordt uw geschenk een uniek en persoonlijk gebaar dat uw professionaliteit onderstreept.

Verras uw zakenpartners, klanten of medewerkers met de sublieme smaken en elegantie van Aurélie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de ongeëvenaarde verfijning van onze gepersonaliseerde patisserie.

Relatiegeschenken

Bij Aurélie geloven we in maatwerk. Onze ervaren patissiers creëren unieke, op maat gemaakte lekkernijen die perfect passen bij uw zakelijke behoeften. Of het nu gaat om elegant verpakte macarons, prachtig vormgegeven chocolade of een assortiment verrukkelijke gebakjes, wij zorgen voor een smaakvolle indruk die blijft hangen.

We zijn in staat diverse patisserie te decoreren met eetbare bedrijfslogo’s – superstrak geprint op eetbaar fotopapier.

Ook kunnen we onze luxe giftboxen voorzien van uw bedrijfslogo, leverbaar vanaf 25 stuks. Houd wel rekening met een levertijd van ca. 10 werkdagen.

Zakelijke patisserie giftbox

Wat anderen over ons zeggen…

Perfect patisserie, snelle service en vriendelijke mensen. De eigenaar heeft een jarenlange ervaring in de top van de Nederlandse horeca en patisserie dus de kwaliteit is 100% gewaarborgd. Zeker de moeite van een bezoek en bestelling waard!

Jeroen de Zeeuw

Tevreden klant

De bonbons van Aurélie zijn een lust voor het oog en minstens zo verfijnd qua smaak. Dat kan ook bijna niet anders met zo’n bevlogen patissier als Jordy. De wijze waarop hij over zijn producten praat, met passie en zichtbaar enthousiasme, geeft nog een extra dimensie aan de smaak. Genieten met een hoofdletter G.

Lauren Visser

Tevreden klant

Een patissier met passie! Dat proef en zie je. Het is dan ook vaak te mooi om op te eten! Heerlijke, mooie bonbons en kakelverse macarons. Een mooi assortiment met nog veel meer lekkers. Zeker een ritje waard naar de Traanbok in Enkhuizen.

Linda Bos

Tevreden klant